Košarica

Košarica

Ovdje nema ništa...

Natrag u trgovinu

Košarica

Košarica

Ovdje nema ništa...

Natrag u trgovinu

Brojač/sortirka EURO kovanica – FMD 370-4

MORATE BITI REGISTRIRANI KAO VELEPRODAJNI KUPAC ZA PREGLED VP CIJENE!

Sigurno, točno i brzo brojanje i sortiranje EURO kovanica.
Broji i razvrstava sve apoene euro kovanica u 8 zasebnih spremnika za kovanice. BATCH vrijednosti za zaustavljanje mogu se postaviti za svaku denominaciju, 0-999 komada (ovisno o veličini
kovanice). Funkcija automatskog zaustavljanja. Broji svaku denominaciju zasebno, broji sveukupni iznos svih umetnutih denominacija, sortira sve denominacije. FMD 370-4 ima jasan i velik LCD zaslon s pozadinskim osvjetljenjem. Logično i jasno upravljanje kroz izbornik.
Prikladno za maloprodajne tvrtke s malim do srednjim dnevnim protokom kovanica.

Dodaj u listu želja
Dodaj u listu želja

Dimenzije i specifikacije

Težina 4,3 kg
Dimenzije 273 × 317 × 347 mm
Masa

Boje

Brzina provjere kovanica

Upit o proizvodu: Brojač/sortirka EURO kovanica - FMD 370-4

Ukoliko trebate ponudu ili dodatne informacije o uređaju/proizvodu, ispunite obrazac dolje. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Možda će vam se također svidjeti…

  • Brz, pouzdan i precizan brojač kovanica namijenjen je prvenstveno korištenju u bankama i supermarketima, a može se koristiti i u casinima kao brojač žetona. HCS 3300 opremljen je različitim funkcijama poput grupiranja kovanica ili pribrojavanja, a služi i kao stroj za sortiranje kovanica istih ili različitih denominacija. Model 3300 ima lako čitljiv LED zaslon na kojem se ispisuju svi podaci brojanja, koji se mogu naknadno pohraniti u memoriju uređaja radi lakše statističke obrade.

   MORATE BITI REGISTRIRANI KAO VELEPRODAJNI KUPAC ZA PREGLED VP CIJENE!

  • Za brzo, pouzdano, točno i isplativo miješano brojanje kovanica i sortiranje veće količine kovanica Pelican serija je odličan izbor. Senzor V5 ili SMART senzor osiguravaju preciznu identifikaciju kovanica.
   Jednostavna, ali brza tehnologija omogućuje brzo sortiranje, dok u isto vrijeme sveobuhvatni softverski paketi ONE nudi jednostavno upravljanje.
   Pelican serije 300 može se isporučiti s unutarnjim ili vanjskim pisačem. Također, uređaj ima mogućnost pohranu kovanica s jednom vrećicom, tubom ili više vrećica.
   Pelican serije 300 ima mogućnost kombiniranog brojanja do 1100 kovanica po minuti te sortiranje do 9 različitih denominacija.

   MORATE BITI REGISTRIRANI KAO VELEPRODAJNI KUPAC ZA PREGLED VP CIJENE!

  • Brz, pouzdan i precizan brojač kovanica s motoriziranim ulaznim pretincem za kovanice. U usporedbi s HCS 3300 ima veću brzinu brojanja, veći ulazni pretinac i pogodniji je za brojanje velikih kovanica promjera većeg od 30 mm. HCS 3500AH je opremljen funkcijama poput brojanja i pribrojavanja, a može se koristiti i za sortiranje kovanica istih ili različitih denominacija.
   Uređaj ima i Batch funkciju za podešeno brojanje. Model ima lako čitljiv LED zaslon na kojem se ispisuju svi podaci brojanja, koji se mogu naknadno pohraniti u memoriju uređaja radi lakše statističke obrade. Ugrađeno RS 232 sučelje služi za komunikaciju uređaja s računalom ili korisničkim LCD zaslonom. Na nastavak izlaznog pretinca može se pričvrstiti vreća za kovanice ili tuba za pakiranje kovanica u rolice (opcija).

   MORATE BITI REGISTRIRANI KAO VELEPRODAJNI KUPAC ZA PREGLED VP CIJENE!

  • Pristupačno, točno i brzo brojanje i sortiranje EURO kovanica.
   Robustan metalni dizajn i izrada mehanizma za brojanje osigurava dugotrajan i pouzdan rad. Broji i razvrstava sve apoene euro kovanica u 8 zasebnih spremnika za kovanice. BATCH vrijednosti za zaustavljanje mogu se postaviti za svaku denominaciju. Učinkovito i jednostavno ubacivanje novčića sa smanjenom razinom buke. Funkcija automatskog zaustavljanja.
   CS 300 ima jasan i svijetao 3,0” LCD zaslonom s pozadinskim osvjetljenjem. Logično i jasno upravljanje kroz izbornik. Prikladno za maloprodajne tvrtke s malim do srednjim dnevnim
   protokom kovanica. CS 300 ima funkciju izvješća za detaljan rezultat brojanja uključujući ukupan iznos/komade i izbrojenu vrijednost svakog apoena.
   Na CS 300 se može spojiti vanjski pisač (opcija).

   MORATE BITI REGISTRIRANI KAO VELEPRODAJNI KUPAC ZA PREGLED VP CIJENE!