Košarica

Your Cart is Empty

Natrag u trgovinu

Košarica

Your Cart is Empty

Natrag u trgovinu

O nama


SBO – Salon bankarske opreme je profesionalni dobavljač sigurnosnih proizvoda i rješenja koji svoje poslovanje usmjerava prema kvaliteti u pružanju usluge i trajnoj pouzdanosti. Konstantnim unapređenjem kvalitete te stalnom edukacijom zaposlenika i voditeljskog kadra uspjeli smo postići i zadržati visoku kvalitetu naših usluga, konkurentnost na tržištu i povjerenje kupaca.
Više od 30 godina iskustva za nas i naše korisnike, bez sumnje, predstavlja stručnost u opsluživanju i opremanju financijskih društava i institucija sa stalnim ciljem da korisnicima pružimo kompletnu uslugu u osmišljavanju, izvedbi, opremanju i zaštiti prostora i imovine.
S četiri razgranate servisne lokacije u Hrvatskoj (Zagreb, Osijek, Rijeka i Split) u mogućnosti smo u roku od samo 4 sata doći do bilo koje lokacije u RH, 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu, a naša predstavništva u regiji (Sarajevo i Podgorica) daju nam sigurnu konstataciju da smo jedan od vodećih dobavljača bankarske opreme i vezanih usluga u velikom krugu regije.

Korporativne vrijednosti

Sustav vrijednosti koji njegujemo promiče etično ponašanje, timski rad i stvaranje okruženja u kojem se potiču i cijene iznimni rezultati. Temelj našeg 25 godišnjeg uspjeha leži u snažnim vezama koje smo uspjeli stvoriti s našim klijentima, proizvođačima, dobavljačima i zaposlenicima. Poštujemo i razvijamo SBO vrijednosti…Direktor i vlasnik: Mladen Ozimec
ODGOVORNOST
Usmjereni smo na kvalitetu izvedbe i rokove. Naši klijenti, partneri i kolege uvijek se mogu osloniti na nas i biti sigurni da ćemo ispuniti njihova očekivanja. Uvijek preuzimamo punu odgovornost i svjesni smo činjenice da svaki član našeg tima ima svoj udio u ukupnom uspjehu kompanije.
KREATIVNOST
U našem poslu tražimo optimalna rješenja za potrebe naših klijenata. Svakom našem klijentu uvijek pristupamo individualno, na inovativan i kreativan način. Kroz inovacije i svakodnevno rješavanje kompleksnih poslovnih izazova postajemo veći profesionalci u našem poslu.
ODANOST
Pristup kojeg imamo prema našem poslu odražava visoki stupanj odanosti klijentima, partnerima i kolegama. Kroz poslovanje uvijek štitimo interese naših klijenata i partnera.
KVALITETA
Rješenja koja nudimo. preporučamo i implementiramo našim klijentima su, bez dvojbe, najbolja rješenja koja postoje na tržištu i bazirana su na novim tehnologijama uz našu stručnost i iskustvo. Bezuvjetnom posvećenošću poslu pri implementiranju projekata osiguravamo da će rješenja biti prema rokovima i u skladu sa SBO standardima kvalitete.
KLIJENT U CENTRU
Postojimo i radimo zbog naših klijenata, ne zbog nas samih. Naše cjelokupno poslovanje orijentirano je prema našim klijentima te kroz razumijevanje njihovih potreba osmišljavamo i isporučujemo pravovremena rješenja na obostrano zadovoljstvo.
KOMPETENTNOST
Kontinuirano učimo i razvijamo naša znanja i vještine. Naše izvrsno poznavanje poslovnih procesa, metodologije i tehnologije spremno osiguravamo stručnom i neprekidnom edukacijom naših zaposlenika.

Naše prednosti
Najmoderniji izložbeni prostor bankarske i sigurnosne opreme u regiji prostire se na preko 400 m² što ga čini jednim od najvećih izložbenih prostora bankarske opreme u Europi! U izložbenom prostoru najmodernija bankarska oprema predstavljena je u situacijama u kojima se koristi u praksi te se tako može i isprobati.

SKLADIŠTE
Skladište je posebno uređeno i opremljeno, prilagođeno različitim vrstama roba, uz koje se nalazi vozni park.


SERVIS
Servisne prostorije u neposrednoj blizini skladišta omogućuju jednostavno pristupanje proizvodima u slučaju potrebe za popravkom.


VLASTITA PROIZVODNJA
Suvremene radione opremljene profesionalnim strojevima u kojima se proizvode i realiziraju visokokvalitetni projekti.