Košarica

Your Cart is Empty

Natrag u trgovinu

Košarica

Your Cart is Empty

Natrag u trgovinu

SBO na Osječkom jesenskom sajmu 2022

U vremenu od 14. do 16. listopada 2022. godine održava se 25. po redu Osječki jesenski sajam na kojem ćemo sudjelovati kao izlagač s našim programom te ćemo svim zainteresiranim trenutnim, ali i budućim korisnicima biti u mogućnosti ponuditi sve potrebne osnovne i dodatne informacije vezane za proizvode i usluge koje nudi Salon bankarske opreme.

Organizatori sajma izjavljuju:
“Sajamska priredba programski obuhvaća poljoprivredu, prehranu, graditeljstvo, stanovanje, zdravlje, ekologiju s ciljem podizanja regionalne konkurentnosti i održivog razvoja. Osim prezentacije roba i usluga gospodarstvenika, obrtnika, OPG-ova, sajam je prigoda za prezentaciju i razmjenu iskustava jedinica lokalne samouprave, lokalnih akcijskih grupa, tematskih asocijacija i udruga.

Nastavljajući pozitivna iskustva od ranijih godina, na priredbi će pod pokroviteljstvom Osječko-baranjske županije biti održana 9. Izložba ženskog poduzetništva i 6. Izložba braniteljskog poduzetništva. U suradnji s Veleposlanstvom republike Mađarske, najavljujemo i zajednički nastup i prezentaciju mađarskih gospodarstvenika, te organizirani B2B sastanak s hrvatskim gospodarstvenicima.

Uvjereni smo da će ova zanimljiva i raznovrsna sajamska priredba i ove godine okupiti veliki broj izlagača. Naše dugogodišnje iskustvo i ostvareni rezultati u organizaciji prethodnih sajamskih priredbi najbolja su preporuka u donošenju Vaše pozitivne odluke.”

Sajam se otvara u 10:00 svakim danom i otvoren je do 19:00. Vidimo se!