Košarica

Your Cart is Empty

Natrag u trgovinu

Košarica

Your Cart is Empty

Natrag u trgovinu

Najnovije

SBO – Salon bankarske opreme: trenutno je ovo najbolje (i jedino) mjesto na kojem možete saznati sve novosti o nama te našim proizvodima i uslugama na jednom mjestu. Kategorije koje ažuriramo su Certifikati SBO, Događanja SBO, Novi proizvodi SBO, Novosti SBO, O sefovima SBO, Poslovi u SBO, Povijest SBO, Priznanja SBO.

HUROŠ – Vodice 2022

U prekrasnom hotelu Olympia upravo se održava stručni skup/konferencija pod nazivom “Zakon o odgoju i obrazovanju – revolucija ili ekstetska korekcija” u ogranizaciji HUROŠ-a (Hrvatske udruge ravnatelja osnovnih škola) u vremenu 23.-26.10.2022.

SBO na stručnom skupu HUROŠ

Salon bankarske opreme je i ovaj put ponosni sponzor konferencije u organizaciji HUROŠ.

SBO na Osječkom jesenskom sajmu 2022

U vremenu od 14. do 16. listopada 2022. godine održava se 25. po redu Osječki jesenski sajam na kojem ćemo sudjelovati kao izlagač

SBO na Adria Security Summit 2022

Salon bankarske opreme je i ove godine ponosni sudionik i sponzor jednog od najzačajnijih sajmova na polju privatne i poslovne sigurnosti u regiji, Adria Security Summit. Ove godine se sajam održava u prostorima Zagrebačkog velesajma 5. i 6. listopada.

Kratka povijest sefa

Kratka povijest sefova

Prvi sef (upisano u povijesnim knjigama) datira iz 13. stoljeća prije Krista i pronađen je u grobnici faraona Ramzesa II. Sef je bio izrađen od drveta i sastojao se od sustava zaključavanja nalik modernoj bravi.