Košarica

Your Cart is Empty

Natrag u trgovinu

Košarica

Your Cart is Empty

Natrag u trgovinu

Kompaktne mobilne police ROSSS Train

MORATE BITI REGISTRIRANI KAO VELEPRODAJNI KUPAC ZA PREGLED VP CIJENE!

Novi koncept mobilnog skladištenja i arhiviranja
Evolucija logistike skladištenja i arhiviranja je sad više nego ikad potaknuta potrebom za štednjom prostora. Train Rosss je mehanički ili elektronski pomičan sistem polica koji pruža mogućnost pohrane dvostruke količine materijala, koristeći isti prostor kao kod tradicionalnog sistema polica. Kompaktan mobilni i modularni sistem arhiviranja zapakiran je u kutije, potrebno ga je samo sastaviti. Poput vlaka (“train”), kojemu se dodaju ili uklanjaju vagoni, TRAIN ROSSS je spreman rasti brzim i jeftinijim dodavanjem novih modula polica.

Jednostavnost i modularnost
Montaža bez dodatnog učvršćivanja i sidrenja polica. Modularne aluminijske tračnice omogućuju sastavljanje vrata brže i lakše. Ušteda vremena a time i novca. Umjesto velikih i glomaznih sastavnih dijelova kakvi su bili nekad, sada su tu modularni elementi manjih dimenzija, jednostavni za rukovanje i transport. Važna ušteda za inteligentniji i učinkovitiji sistem.TRAIN ROSSS uzima inspiraciju iz koncepta modularnosti klasičnih željeznica: glavni element vuče MOTOR ROSSS. Na njega se zakači željeni broj WAGON ROSSS-a, te se tako kreira ‘vlak‘ željene duljine. Umjesto jednog vagona, u kojem se nalazi kotač koji vuče sve ostale, TRAIN ROSSS nudi ekskluzivan sistem integralne vuče: vučna sila na svaki vagon osigurava glatke, neposredne pokrete i uklanja neugodan harmonika-efekt koji je prisutan kod tradicionalnih kretanja vučnih sistema.

Sigurnost i fleksibilnost
Zahvaljujući prijenosnoj osovini koja povezuje svaki vagon, TRAIN ROSSS čini pokret homogenijim i preciznijim, i najvažnije, točnijim i sigurnijim za cijeli sistem.
Zabrtvljeni kuglični ležajevi daju podršku kotaču što osigurava maksimalnu ‘tečnost’ i izostanak trenja, ali i dug vijek trajanja i zaštitu od prašine. Novi oblik nazubljenog remena zamjenjuje klasični prijenosni lanac čime je postignuta mala
inercija pokreta time i veća sigurnost. Umjesto željeznih, kotači su izrađeni od kompozitnog materijala što predstavlja novi standard uz tih način rada, pouzdanost i ‘tečnost’.

Dugovječnost i kompaktnost
U izradi su upotrebljeni novi high-tech materijali. Izdržljiva prijenosna osovina, čelična cijev s prorezom prilagođena za savršenu vuču, bez oštećenja ili kvarova nastalih s vremenom. Dugovječnost, bez korozije osiguravaju tračnice izrađene od dural aluminija. Taj material ima svojstva čelika, s jednom razlikom: ne hrđa te zadržava svoj izvorni izgled i sjaj i nakon dugo vremena. Sva pojačanja vučnog tijela su izrađena od samopodmazivog plastičnog materijala. Prostor je maksimalno iskorišten, sva pokretna tijela nalaze se unutar okvira. Novi koncept postolja, tanje i manje visine. Mogućnost kreiranja elegantnog dizajna uz drveni pod. Uz to postoji i funkcija bočnog klizanja TRAIN ROSSS-a: korisno, posebno kada se pod ne može postaviti na licu mjesta.

Dodaj u listu želja
Dodaj u listu želja