Košarica

Your Cart is Empty

Natrag u trgovinu

Košarica

Your Cart is Empty

Natrag u trgovinu

SBO Neprobojne pregrade

MORATE BITI REGISTRIRANI KAO VELEPRODAJNI KUPAC ZA PREGLED VP CIJENE!

SBO neprobojne pregrade (sigurnosni moduli) ispitani su pod najrigoroznijim uvjetima u laboratorijima relevantnih institucija. Izrada pregrada izvodi se po željenim dimenzijama tako da se u potpunosti uklapaju u interijer poslovnice (ukoliko je potrebno). Sastavni dijelovi pregrade su nosiva čelična konstrukcija na koju se učvršćuje protubalistički čelični lim (od poda do radne površine i iznad neprobojnog stakla), primopredajni pult od mediapana ili sličnog materijala u koji je ugrađena transfer ladica te samo neprobojno staklo. Dodatni sastavni dio neprobojne pregrade mogu biti i protuprovalna vrata kojima se ulazi u štićeni prostor. Po potrebi u pregradu se može ugraditi i interkom.
Pregrade svojim izvedbama mogu zadovoljiti sve klijente budući da se izrađuju na način da dijele postojeći prostor na dva dijela jednim krakom (Sigurnosni modul #1), podjela prostora sa dva kraka (Sigurnosni modul #2) te trostrana zaštita (Sigurnosni modul #3).

Sigurnosni modul #1Sigurnosni modul #2Sigurnosni modul #3

Dodaj u listu želja
Dodaj u listu želja

RAZLIČITE IZVEDBE NEPROBOJNIH PREGRADA

Neprobojna sigurnosna kabina
Izvodi se na način da su sve strane, uključujući i pokrov, neprobojne. Prilagođene su montaži unutar i izvan objekta. Mogu biti s ili bez unutarnje obloge (klijent bira opciju) kao i s kompletnom opremom potrebnom za rad: protuprovalni sef, brojač novčanica, uređaj za detekciju krivotvorina, komunikacijski uređaj, alarm, klima uređaj itd.
Neprobojni okretni modul
U izuzetnim slučajevima, u nedostaku prostora za ugradnju klasične neprobojne pregrade, proizvodimo i ugrađujemo neprobojni okretni modul koji izgledom podsjeća na protuprovalna vrata, ali su u izvedbi takvog modula zastupljeni svi elementi klasične pregrade:
• neprobojno staklo,
• primopredajni pult,
• ladica za transfer novca
• neprobojna protuprovalna vrata
Neprobojno staklo
U neprobojne stijenke ugrađuju se neprobojna stakla s oznakom NS (protiv rasprskavanja) koja su u klasama od BR2 – BR7, ovisno o kalibru zrna na koje se vrši testiranje. Prema želji kupca, isto takvo staklo može se ugraditi u neprobojna protuprovalna vrata, kao i u bilo kakav građevinski otvor gdje ima potrebe za istim.